Zažiarte dokonalým účesom vďaka CLIP IN

Účes na stužkovú

Každá mladá dáma si želá na stužkovej zažiariť v plnej kráse. K tomu neodmysliteľne patrí aj dokonalý účes na stužkovú. Zvyčajne takýto účes nechávame v rukách kaderníkov, pretože ide skutočne o veľkú príležitosť, ktorá sa uskutoční len raz za život.

Účes na stužkovú možno pekne doplniť a zvýrazniť pomocou rôznych vlasových doplnkov. Ak vám bude účes na stužkovú robiť kaderníčka, iste vám tiež poradí a ponúkne vhodné vlasového doplnky ako sponky, čelenky, stuhy, kvietky a podobne. Takéto drobnosti dokážu ešte viac zvýrazniť krásu vášho účesu (ale i vašu celkovú krásu) a tiež pekne doplnia šaty na stužkovú. Obľúbeným a praktickým doplnkom vášho účesu na stužkovú však môžu byť i clip in príčesky. Pomocou nich si totiž môžete vlasy jednoducho predĺžiť, zhustiť, vytvoriť dojem melíru či dokonca si nechať „narásť“ ofinu.

Clip in príčesky existujú aj v podobe hotového účesu, čo môžete taktiež využiť ako dobrú pomôcku pre váš účes na stužkovú. Veľkou výhodou clip in príčeskov je ich jednoduchá a rýchla aplikácia, ktorú zvládnete aj bez pomoci ďalšej osoby. Ak si chcete urobiť účes na stužkovú vlastnoručne, clip in príčesok vám teda takisto poslúži. Naše clip in príčesky sú vyrobené zo 100% pravých ľudských vlasov, môžete ich rôzne upravovať – natáčať, fénovať, žehliť, upravovať do rozmanitých účesov a dokonca i farbiť. To je veľká výhoda oproti príčeskom zo syntetických vlasov. Váš účes na stužkovú teda môže byť krajší aj vďaka týmto praktickým príčeskom, ktoré sa dajú zohnať v mnohých farebných odtieňoch, v rovnej či vlnitej podobe ako aj rôznej dĺžke či hustote.

Ďalšie užitočné rady a tipy, ako zažiariť na stužkovej, si prečítajte tu.