Zažiarte dokonalým účesom vďaka CLIP IN

Prečo naše 100% ľudské clip in vlasy?

Milé zákazníčky,
ak sa ešte stále rozhodujete aký typ príčeskov použiť, blúdite po internete a hľadáte informácie, ktoré by vám pomohli pri rozhodovaní, venujte pár minút nasledujúcemu článku, ktorý sme pre vás pripravili. V niekoľkých bodoch vám ponúkame porovnania, prečo by ste mali zvoliť naše 100% ľudské clip in vlasy a nie syntetické (umelé) vlasy.

  • Hlavný rozdiel medzi ľudskými a syntetickými vlasmi je zrejmí už na dotyk a pohľad. Syntetické vlasy sú síce hladké a na pohľad pekné lesklé, ale už po vašom prvom použití sa hladkosť stráca a príčesky postupne tvrdnú a chemlónovejú.
  • Syntetické vlasy nemožno (resp. len párkrát) žehliť, natáčať alebo na ne akokoľvek tepelne pôsobiť. Ak máte skúsenosť, že sa vám to podarilo, vlasy vydržia túto úpravu max.10krát, záleží od hrúbky vlasu. Syntetické vlákno sa totiž teplom poškodí a dochádza k deformácii.
  • Tento bod súvisí s predchádzajúcim bodom 2. Ak sa vám už spomínané natočenie či vyžehlenie syntetických clip in vlasov podarilo, vaša práca vyjde nazmar, pretože umelé vlasy držia váš požadovaný tvar len krátky čas. Naše 100% ľudské clip in vlasy sa chovajú ako vaše prirodzené, to znamená, že tvar si zachovávajú a váš účes vám vydrží.
  • Mnohé ženy sa rady fotia. Preto ďalšou nevýhodou syntetických vlasov, ktorú musíme spomenúť je, že na fotke, ktorú robíte s bleskom sa tieto vlasy neprirodzene lesknú a javia podstatne iný, viditeľný odtieň resp. odlesk ako vaše vlastné. A teda, s našimi 100% ľudskými vlasmi vám toto odhalenie nehrozí.
  • Naše 100% ľudské clip in vlasy môžete rovnako ako vaše vlastné vlasy ošetriť, uzdravia sa, zatiaľ čo syntetické vlákno nemožno ošetriť žiadnym kozmetickým prípravkom.
  • Syntetické príčesky sa veľmi ľahko uzlujú a následne sa ťažko a náročne rozčesávajú. No naše 100% ľudské clip in vlasy sa správajú ako vaše vlastné. To znamená, že k samotnému zauzľovaniu nemôže prísť a rozčesávanie je tak jednoduché ako česanie vašich vlastných vlasov.
  • Ak zmeníte farbu vašich vlastných vlasov a rozhodnete sa syntetické príčesky zafarbiť, nebude to také jednoduché. Umelé vlasy je možné len veľmi ťažko farbiť. Samotné zafarbenie má len krátkodobý účinok, keďže ide o syntetiku. Ak by sa vám teda stalo, že na ulici či romantickej prechádzke zmoknete, nepríjemné faux pas v podobe rozpustenej farby na vašom oblečení je na svete.
  • Trvácnosť a životnosť syntetických príčeskov je len veľmi krátka!
  • Naše 100% ľudské clip in vlasy nie je potrebné veľmi často umývať. Keďže ale ide o prírodné vlasy, aj tieto clip in vlasy vyžadujú potrebnú starostlivosť, tak ako tie vaše vlastné. Doporučujeme vám prípravky z rady AbsolutRepair od L´OréalProfessionnel, či regeneračnú masku GestilWonder, ktoré pomáhajú reštrukturalizovať vlasové vlákno. Nezabudnite vaše clip in vlasy chrániť aj pri žehlení, napr. prípravkom CimentThermique od Kérastase.

 

Veríme že sme vám našim stručným prehľadom rozdielov medzi syntetickými a 100% ľudskými clip in vlasmi pomohli. Zostáva si teraz už len položiť otázku, či investovať každý mesiac do síce lacnejších ale nekvalitnejších syntetických príčeskov, alebo do našich kvalitných a dlhodobo trvácnych ľudských clip in vlasov.

Váš tím inVlasy.sk