Zažiarte dokonalým účesom vďaka CLIP IN

Nový rok – čas na zmenu

Ako v novom roku začať žiť zdravo či zlepšiť svoj vzhľad? :)

Nový rok je pre mnohých ľudí výzvou, nedarmo si dávame novoročné predsavzatia. Začať žiť lepšie, zdravšie a možno s novým lookom! Chce to nielen stratégiu, plán, ale aj pevnú vôľu. Niektoré zmeny neprídu hneď, ale chce to čas.

Chcete byť aj vy v novom roku krajšou, plnou energie a jednoducho cítiť sa fit? My vám povieme ako na to!

1. Skúste zmeniť účes/farbu

Hovorí sa, že ženy menia svoj vzhľad väčšinou po rozchode. Avšak prečo sa nepotešiť a skúsiť nejakú zmenu? Nemyslíme tým hneď zmeniť celkový účes a farbu, ale aj jemné zostrihanie do postupna, či oživenie vlasov farebným šampónom môže váš look veľmi vylepšiť.

2. Ako na lesk vlasov?

Netradičné, ale skúste pivo! Aj keď tomu možno neuveríte, ale pivo obsahuje množstvo vitamínov, ktoré vašim vlasom dodá potrebnú kvalitu a lesk. Po každom umytí vlasov si ich opláchnite pohárom piva a uvidíte, že výsledok sa čoskoro dostaví.

3. Zbohom suchá pokožka!

Väčšinu z nás v zime trápi suchá pokožka. Vyskúšajte píling celého tela. Krásne ho prekrví a zbaví suchej pokožky. Zmiešajte 2 lyžice olivového oleja s 2 lyžicami kuchynskej soli a vmasírujte do pokožky. Ostatok potom normálne zmyte vodou a po kúpeli sa natrite hydratačným krémom/ telovým mliekom.

4. Pite veľa vody

Denne by ste mali vypiť minimálne 1,5 litra tekutín, najlepšie 2 litre. Voda je pre zdravie a telo veľmi dôležitá – dokonca pitie vody prispieva aj k vašej kráse. Vaša pokožka bude zdravšia a pružnejšia.

5. Zmeňte jedálniček

Nezdravé potraviny nahraďte napríklad za ovocie a zeleninu. Biele pečivo vymeňte za celozrnné pečivo a snažte sa čo najmenej využívať soľ či cukor.:) zmente jedálniček

6. Doprajte si minimálne 7 hodín kvalitného spánku

Spánok je veľmi dôležitý pre fungovanie počas celého dňa. Ak chodíte neskoro spávať a skoro vstávate trpí celé telo. Skúste si dať od nového roka predsavzatie chodiť skôr spať a doprajte si 7 až 8 hodín ničím nerušeného spánku. kvalitný spánok

7. Navštívte saunu

Neodmietajte saunu, vďaka nej sa budete cítiť nielen ako nový človek, ale prekrví to aj pokožku a zlepší imunitu.

8. Viac športujte

Ak chcete vyformovať svoju postavu nemôžete zabúdať na pohyb!Môžete si vybrať fitness centrum, plávanie, korčuľovanie, behanie alebo čokoľvek pri čom sa cítite dobre.

9. Nezabudnite na úsmev!

Nič neurobí ženu krajšou ako je jej úsmev. Iba s úsmevom vyjadríte pozitívnu energiu a budete sa cíti krásna, vaše okolie si to určite všimne tiež! nezabudnite na úsmev