Zažiarte dokonalým účesom vďaka CLIP IN

Čelenka - bodka za skvelým outfitom

Doplnky sú čerešničkou na torte v každom outfite. Dnes sme si vzali na mušku ten, ktorý náš účes nie len zafixuje, ale dodá mu ten správny šmrnc a štýl. Reč je o čelenkách. Snáď každá z nás má doma aspoň jeden kúsok. Ak patríte k ženám, ktoré ráno nemajú čas na dlhšiu úpravu vlasov, potrebujete to zvládnuť rýchle no i tak vyzerať moderne a očarujúco, čelenka je pre vás správnou voľbou. Pozrime sa preto na tie najaktuálnejšie trendy.

Hippie - cez čelo
Hippie - cez čelo

Veľkým hitom minulého no i toho súčasného roka je nosenie čelenky na spôsob hippie. Pozostáva z jej nasadenie cez čelo do rozpustených vlasov, pri čom môže ísť o čelenku z gumy, látky, kože i čipky. Nemusíte sa báť skúsiť aj čelenky z drobných retiazok a kamienkov. Najlepšie je ju skombinovať s maxi sukňou, šatami, etno tričkom, džínsami a hviezdu párty máme na svete.

Pin-up
Pin-up

Štýl účesu, ktorý nebude out snáď nikdy. Určite ho dôverne pozná každá z nás. Treba však uznať, že nie každému typu tváre či vlasov tento spôsob svedčí. Na šťastie aj v pin- up štýle existuje niekoľko druhov nosenia čelenky či šatky. Vyskúšajte na príklad opäť cez čelo, na hlave v rozpustených vlasoch, v rozcuchanom vrkoči či okolo drdolu. Isto z pomedzi nich vyberiete svoj vyvolený.

Romantické kvetinové čelenky
Romantické kvetinové čelenky

A máme tu jednoznačne absolútneho víťaza z kategórie „hit roka“. Tohtoročná letná sezóna patrila kvietkom vo vlasoch, ktoré zaplavili festivaly, ulice, facebook a instagram. Nie každé dievča si však na tento pomerne nápadný spôsob zdobenia svojho účesu či celkového outfitu trúfne. Tie odvážnejšie teda spoznáme pomocou bohatých umelých kvietkov vo vlasoch. Vďaka rozmachu tohto trendu máme dnes už možnosť vybrať si aj z krásnych, ručne robených kvetinových čeleniek, ktoré sa stávajú šperkom. Ak ste ale tomuto honosnému doplnku na chuť ešte neprišli, verte nám, skúste aspoň gumičky či sponky s drobnými kvietkami. Nič totiž neoživí vaše slnkom zaliate vlasy ako romantické ruže či sedmokrásky.

Ak ste aj vy podľahli niektorému z týchto trendov, podeľte sa s nami o to. Pokojne nám pošlite svoju fotku, či tip ako ste čelenkou skrášlili svoj outfit vy. Budeme sa tešiť :-)

Váš tím inVlasy.sk