Zažiarte dokonalým účesom vďaka CLIP IN

Nový anjelik z Victoria's Secret ti vyrazí dych!

Blondínka Romee Strijd sa do povedomia dostala len pred dvoma rokmi vďaka Victoria SecretFashion Show. Musíme uznať, že je naozaj krásna a ako by z oka vypadla Candice Swanpoel.

Romee Strijd

Táto mladá holanďanka odštartovala svoju kariéru v roku 2011. Má len 20 rokov a už je veľmi žiadaná. Našli ju už keď mala 14, avšak modeling sa rozhodla skúsiť až v šestnástich. Jej pravé meno v holandčine znamená „bitka“.

Nová tvár Victoria's Secret

Pri pohľade na ňu sa nejednému chlapovi zastaví sánka. Krásna postava, bohaté vlasy a nevinná tvárička sú zaručeným úspechom. Preto je tiež veľmi často obsadzovaná do reklamných kampaní a objavuje sa v mnohých špeciálnych katalógoch.

Čo je však najdôležitejšie, dostala sa do nedávnej výročnej Victoria's Secret Fashion Show a nebola len obyčajnou radovou modelkou, ale novým anjelikom. Môže sa tak pýšiť novým titulom, ale myslíme si, že naozaj zaslúžene :-)

Presvedč sa o tom sama!

Romee Strijd
Romee Strijd

Účinkovala v mnohých módnych prehliadkach napr. pre značky ako: Louis Vuitton, Roland Mouret, Céline, Prada, Giambattista Valli, Hakaan, Yves Saint Laurent, Cacharel, Loewe, Burberry Prorsum, Christopher Kane, Isabel Marant a Nina Ricci, a mnohé ďalšie.

Zapózovala si tiež pre svetové módne magazíny ako sú Elle, Marie Claire, anglické Vogue, Harper's Bazaar.

Romee je jednoducho na roztrhanie a môže si vyberať, čo je snom každej modelky. Prajeme jej nech to tak vydrží čo najdlhšie.

Romee Strijd
Romee Strijd
Romee Strijd Foto:https://www.instagram.com/romeestrijd/ a https://www.vistoriassecret.com