Zažiarte dokonalým účesom vďaka CLIP IN

Kúpa clip in vlasov

clip-in vlasy?

Aj Ty už dlhšie premýšľaš nad kúpou clip-in vlasov, no kedže ich je na dnešnom trhu naozaj veľmi veľa, nevieš pre ktoré sa rozhodnúť? Tak potom čítaj pozorne nasledujúce riadky. V tomto článku Ti prinášame review na naše klasické clip-in vlasy a dozvieš sa prečo Ti chceme ponúknuť práve tie od nás.

V dnešej dobe cena produktu hrá veľkú rolu pri tom, či si danú vec zákazník kúpi alebo nie. Každý chce nakúpiť čo najlacnejšie a ušetriť, no treba premýšľať aj nad kvalitou produktu. Hlavne takáto vec, ako sú clip-in vlasy. Podstatou je, aby čo najlepšie splynuli s tvojimi prirodzenými vlasmi, splnili svoj účel zahustenia, či predĺženia tvojich vlasov bez toho, aby si niekto všimol, že nosíš clip-in vlasy. Preto treba pri hľadaní clip-in vlasov pozerať nielen na cenu, ale aj ich kvalitu.

Naše clip in vlasy sú vyrábané zo 100% ľudských vlasov, takže dokonale splynú s tvojimi prirodzenými vlasmi. Už na prvý pohľad Ti prídu ako veľmi kvalitné vlásky, no čo si na nich určite najviac zamiluješ je to, aké sú hebké. Veľa našich zákazníčok si pochvaľuje, že sú dokonca hebkejšie než ich prirodzené vlasy. :)

clip in vlasy - foto 2?

Ďalšou skvelou vecou na týchto clip-in vlasoch je ich spracovanie. Sponky, ktoré ti držia clip-in vlasy na tvojich prirodzených vlasoch sú veľmi pevné, čiže skvele držia na hlave. Možno si sa na internete dočítala, že tvoje vlasy by si si na mieste, kde clip-in prichytíš mala tupírovať. V tomto prípade to ale nieje nutné, pretože sponky na clip-in vlasoch sú dostatočne pevné, takže tento krok, ktorý tvojim vlasom neprospieva, môžeš vynechať. Čo sa týka samotného vlasu, je pevný, lesklý a prirodzený.

Samotná sada pozostáva z ôsmych pásov prispôsobených tak, aby Ti pokryli celú hlavu :) Klasická sada má približne 100 gramov, čo postačuje väčšine žien. Ak by si predsalen zistila, že potrebuješ hustejšiu, máme pre teba deluxe sadu.

clip in vlasy - foto 3

V našom e-shope nájdeš clip-in vlasy, ktorých cena ide ruka v ruke s kvalitou produktu, ktorý si vyberieš. Ponúkame Ti zlatú strednú cestu.

Ak si chceš na svoju korunu krásy zhustiť alebo predĺžiť, tak si určite pozri našu širokú ponuku clip-in vlasov. V ponuke máme až 40 odtieňov.
Ak potrebuješ odbornú radu, napíš nám a radi Ti poradíme.Garantujem Ti, že si niečo vyberieš. :)